Kosovokorv

Har lagat mat. Ja, det är vad jag har gjort den här förmiddagen. Alltså, nästan helt ointressant. Borde ha suttit med uppsatsen och borde även gjort en stor datasökning, men icke! Men maten jag gjorde blev supergod och kommer räcka i flera dagar om det är så. Gjorde min balkangryta som jag vill kalla den, inspirerad av Åsa och Monica. Med en del ingredienser från Orienthuset som jag har saknat.

Har kvällskurs, men efter det kommer inget nytt avsnitt av True blood som jag blivit van vid, denna tomhet. Liknar nog din The Wire-tomhet Sofia! Men snart kommer nya avsnitt, säsong tre har snart premiär i USA, får se om man laddar ner och börjar kolla direkt eller väntar tills den visas på SVT, svårt val liksom!

Pratade även med studierektorn för doktorandutbildningarna på insutitionen. Är lite sugen på att eventuellt börja doktorera så småningom, beror lite på om jag drar utomlands eller inte. Kommer ju ha en bit över 240hp när jag tagit examen liksom, sedan beror det på om alla har kravet att man ska vara värdig specialist också. Men ska i alla fall försöka.

Balkangrytan:

Ingredienser: Kidneybönor, krossade tomater, vitlök, rödlök (för att jag inte hade någon gul lök hemma), Sambal oelek, Ajvar, röd paprika, paprikapulver, olja (raps), valfri kryddad korv eller cevapcici och matlagningsgrädde.


Korv från kosovo. Om man ändå fick smaka på riktig korv från Kosovo ;) alltid varit svag för balkanboys :)


Hela havet stormar. Fräser grönsaker och kokar bönor. Korven tillagade jag i ugnen.


Sedan blandas alla ingredienser ner till en väldigt mustig och het gryta.

Kommentarer
Postat av: Fifi

Du kan tänka dig hur tomt det känns utan både True Blood och The Wire.Mm, det där såg gott ut! Jag kanske borde testa nån dag!puss

2010-05-26 @ 16:04:38
URL: http://fififantastic.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0