Peter, Bjorn and John

Var på after work i går, med en massa trevligt folk; Maria, Anders, Malin, Emma och den långväga gästen Oscar. Var hur mysigt som helst.

Sedan ringde Marias lillasyster och sa att hon hade två biljtter till Peter, Bjorn and John som hon ville ge bort eftersom hon själv inte ville gå. Då Maria skulle gå på en annan fest så fick jag och Malin biljetterna. Så det hela blev en riktig spontankonsert. Är ju inte mitt favvoband precis, men dem var helt ok. Lite ojämna bitvis. Men det som var skönt var att det bara var typ 120 biljetter sålda (enligt garderoben) och kanske bara 70 pers som hade kommit, så blev riktigt intimt och mysigt. Utan trängsel och allt, vi hade dessutom ett bord längst fram så fick sitta hela tiden, hihi..


Förbandet som hade ett långt och komplicerat namn. Deras första låt var bra.




Under "Young folks"

Ledig dag

Varit och flängt i stan i dag, på min lediga dag. Var och handlade lite grejer i stan, bland annat en el-visp, oh yes, surdegskakan ska inte bli någon engångsföreteelse. Såg även en utställning av fotografen Anders Ryman.

"Överallt i världen markerar människan de avgörande tillfällen då hon går från ett skede i livet till ett annat med ceremonier. Under mer än sju år har fotografen Anders Ryman rest jorden runt för att dokumentera sådana riter. "

Träffade Pontus och Melitza sedan, flamsade mest runt och tog en fika på Festival i nordstaden, tantfiket nummer ett alltså. Nu känner jag mig trött och har ont i tanden, men ska ändå träffa en del folk på L'assasino om en stund.


Kille som blivit omskuren, Istanbul


Konfirmation bland norska samer


Japansk äktenskapsceremoni


Pontus och Melitza på Festival!

Tandvärk

Har ont i tanden! Tror det är visdomstanden som är redo att se dagens ljus (insidan av gommen)

Hade en givande dag på jobbet, när vi stod i läkemedelsrummet, strax innan ronden sa min handledare att hon skulle kliva åt sidan och låta mig leda arbetet i dag. Det var roligt, men tufft att hålla reda på allt. Bara en sådan sak som att hålla reda på alla patienters namn, trots att man haft inskrivningssamtal och allt med dom. Lite pinsamt ibland när man sagt fel.
Kört ett tufft spinningpass i dag efter jobbet. Så är snart redo för nedräkning. Men först kaka med glass!!


We loove cake, don´t we?

Innan jag lägger mig måste jag bara skryta lite över surdegskakan. Den blev helt delish! Vit choklad, äpple, kanel och digestivekex bl a, oh yes, it works people! Ska köpa gammaldags vaniljglass i morgon, kanske även en burk kondenserad mjölk.. har verkligen fått kolhydratcravings..


Herman

Har varit med när en TRUL genomfördes i dag. Var nästan porrigt, med sonden som smetades in i glidslem and actual kondom, he he. Men tur var väl det för den här mannen, hade en prostata på 150 kubikcentimeter!

Precis gjort en massa pasta med ädelostsås, efter spinningen ska jag baka surdegskaka, har ju haft en surdeg som jäst i nästan tio dagar nu. And tonight is the night.. yummi!


Prinsessförlovning

Alltså, fattar inte grejen. What´s alla the fuzz med att Daniel och Victoria ska gifta sig? Tycker det hela verkar jäkligt patetiskt. De måste få godkännande av regeringen, kungen och grejer. Jesus. Det är i sådana här lägen man inser hur föråldrad monarkin verkligen är. Hon är ju ändå 32 nu liksom, kommer behöva göra provrörsbefruktning om det ska bli någon arvinge ändå.


Work that chin darling!!





Kids

Stör mig så jäkla på en unge i min trappuppgång. Bor ju i göteborgs pensionärtätaste område, så varit förskonad från sådant innan, men nu får man sona för alla sköna lugna år man bott här. En unge i trotsåldern, som skriker så det ekar i hela huset. Tur man sover med öronproppar.

Orkade inte se Oscarsgalan i natt. Planen var att lägga sig tidigt och vara sådär hurtig idag, men var i alla fall uppe till en bit över midnatt och såg lite röda mattan-strosande. Chefen på allmänpsyk. ringde (och väckte) mig imorse och sa att hon nu hade fått klartecken från personalavdelningen, så ska väl dit i veckan och skriva på avtal. Har alltså två jobb. Lite lyx. Men vill ju helst vara på allmänpsyk, så tänkte få så mycket tider där, som möjligt.

Nu ska jag iväg och hämta biljetten till Hello Saferide-spelningen på lördag och sedan blir det ett spinningpass på det.


Bra vibrationer

Åh, hade det så himla kul igår! Hela kvällen, från det att jag träffade Jens o co till att jag skildes åt från Malin och Roberto (!)..
Fick en massa bekräftelse, och inser vilka underbara kompisar jag har!

Har även lyckats gå ner en del i vikt. Min story är som följer: När jag kom i puberteten växte jag enbart på längden och inget alls på bredden, vilket gjorde att jag vägde typ 54 kilogram, vilket inte är så mycket, är ju trots allt 184cm lång. Kunde inte gå upp i vikt, så när jag var 19 började jag träna som en gris och det resulterade i att jag vägde 95kg till alldeles nyligen. Muskler visserligen, men även mycket underhudsfett. Devisen bigger is better har etsat sig fast, megarexi helt enkelt. Har nu insett att det inte alls är varken nyttigt eller speciellt snyggt att vara så stor och att det totalt strider mot min natur. Rasar ju i vikt så fort jag inte trugar i mig en massa mat och tränar liksom.
Så nu har jag bestämt mig för att inte träna så mycket gym längre, utan köra mer motion (därav alla spinningpass) samt hålla nere på maten. Vägde mig nyss och då landade vågen på 86kg, så det börjar arta sig. Tänker att 75-78kg är min målvikt.


Var ju snökaos igår, nej, jag gillar inte snö när den kommer efter nyår


Anders körde på i orbitreken


Patrik och Jens


Roberto (!, forfarande) et Malin, Jesus vad vi dansade!


Jag och Malin, notera hur vi matchar hennes halssmycke


Malin does it babuscka-style





Denna följetong

Riktigt slapp dag! Har varit ute och handlat and that´s it! Handlat bakingredienser, till framtida panacottor och surdegskakor. En massa vit choklad, nötter och grädde, typ. Ska inhandla kondenserad mjölk också, så jag kan göra dulce de leche-glass. Ah, så gott!

Ska strax iväg in till stan och möta upp lite folk, sedan fest på hisingen.

Dagens Martinaskörd:


Tvättmedel och toarulle


Ännu fler toarullar till Östra sjukhusets personal; vad är grejen med toarullarna?


Bindor till Hjältinnan, kanske med vingar, så hon kan flyga? hö hö...

Nutcases

Fy fan vad upprörd jag är! Hela dagen har varit strålande och lärorik. Men sedan skulle jag möta upp en avdelningschef på allmänpsyk där jag ju vill ha jobb.. Alltså, maken till menlös och flack människa får man leta efter och personalen på avdelningen gick knappt att urskilja från patienterna på annat än kläderna. Det är skrämmande hur dåligt det egentligen är ställt inom psykiatrin alltså! Blir så jäkla sur! Alla var ju trevliga och så, men sjukt flummiga och förvirrade typ. Ok att jag är van vid somatiska avdelningar, med mer ordning och reda, men man måste ju ha en ordentlig organisation även inom psykiatrin, om något! Är ganska emot hierarkier i vanliga fall, men just där kändes det som ett ordentligt ledarskap hade varit på sin plats.

Har ju fått anställning på psykosavdelningen (där åtminstonde chefen verkar riktigt bra) men vill hellre jobba inom allmänpsyk, där de även betalar bättre lön. Vet inte riktigt hur jag ska göra. Ska avvakta ett tag i alla fall. Har ju inte skrivit kontrakt med psykosen ännu, så är inte bunden dit än.




Kaka söker maka

Blev ingen panacotta igår, gjorde en mastig chokladkaka istället:


Glasyren är lika tjock som själva kakan :)


Det bästa av allt: smeten!

Nigella

Orkade aldrig gå på konferensen som pågår typ nu. Åkte istället och hämtade ut en present till mig själv från tradera, samt handlade Panacottaingredienser. Här ska bakas i helgen!

Snart har även halva tiden på min placering gått, det har verkligen sprungit iväg. Hade en jättebra dag idag, lärde mig en massa nytt och lyckades faktist med allt jag företog mig, gav bra självförtroende! Kan jag behöva imorgon när jag ska ringa chefen på andra avdelningen (allmänpsyk) och förhandla om en intervju, helst nästa vecka.

Raj raj

Efter jobbet och träningen idag, så åkte jag hem till Patrik och hade det mysigt. Aldrig varit där av någon anledning. Var fint, precis ovanför Govindas, hehe, luktade rökelse i trappuppgången :)

En lärare från institutionen kom även över på min placering idag och checkade så allt gick bra och så, att jag klarat mig så långt. Vilket jag hade gjort, det enda som återstår nu är mer journalföring! Övat lite dåligt på det.

Imorgon efter jobbet ska jag på konferens på medcinaregatan, ska bli kul. Mingla runt och så kommer en del gästföreläsare, blanda annat Maria Wetterstrand. Får se om man får med sig något matnyttigt.

Jag är en tant!

Har blivit officiellt insparkad i tantlaget på jobbet. Fick igår mitt första kakrecept, en jättegod chokladkaka som en hade med sig. Åh, verkligen supergod alltså, som kladdkaka med extra allt liksom. Och idag ska jag få en bit 'Herman', surdegsbit, så jag kan göra min egen surdegskaka om några veckor.

”Surdeg är en flytande, pastalik eller torr deg bestående huvudsakligen av vatten och mjöl från spannmål, innehållande mer än 500 miljoner levande mjölksyrabakterier per gram mjöl (torrsubstans).. Som en följd av dessa bakteriers metaboliska aktivitet sjunker degens pH-värde till under 4,5.”
Citat: Clas Lönner, doktor i mikrobiologi med inriktning mot surdegar (whaaaat?!)

Fynd

Tillbaka till placeringen efter fyra dagars ledighet. Känns heeelt ok. Gillar min avdelning.

Shoppade lite innan jag började idag. För endast 43.50 :- fick jag nedanstående tröja, de hade utförsäljning nämligen.







Myrsmet

Fick mitt eftertraktade jobb på psykosavdelningen igår! Enhetschefen var en timma (!) sen till vår intervju, men det gjorde inget, när hon hade så glada besked. Dock vill jag ju fortfarande se om jag även skulle få jobbet på allmän.psyk.avd. så jag väntar med kontraktskrivning. Men skönt att ha ett extra- och sommarjobb fixat i alla fall! Hon berättade att det var en relativt lugn avdelning fastän det var folk med akuta psykoser, inskrivna direkt från psyk.akuten. Att det var länge sedan de behövt använda bältesläggning och så vidare.. känns ju lovade, hehe.

Efter mina långa intervju åkte jag hem till Maria. Vi pratade om allt möjligt, as usual. Hon är så ambitiös den kvinnan. Tusen projekt på gång, men man blir sannerligen inspirerad. Gillar verkligen hennes attityd. Speciellt när man själv känner sig lite avdankad för tillfället.

Nu ska jag in till stan en sväng och shoppa! Sedan börja jobba kl 13.


Alltid nära till ett leende, hö hö


Försenad julklapp till M

Hanging on the telephone

Saker jag stör mig på vad gäller telefon(samtal):

1. När man har missat nummer, från en som ringt från dolt/skyddat nummer, så extremt störande, kan ju vara allt från mitt livs kärlek till Madonna som försökt nå mig liksom..

2. När man får sms från okända nummer. Rensar ju i adressboken för jämnan, då störande om någon av de man tagit bort hör av sig igen.

3. Dålig täckning!

4. Batteri-nästan-slut och man vet att man väntar ett viktigt samtal när man går ute på stan, flera kilometer till närmaste laddare.

5. Folk som pratar för tyst! Gah, finns det något så störande med människor som inte kan ta i när de pratar, som sitter och viskar typ? Asjobbigt.

Not to recommend

Vad ska man säga. Skulle tagit det lugnt i går, knappt dricka någonting. Men så spårade allt ur, när Patrik bjöd mig på den första ölen. (jaja, en öl kan jag väl ta då, ser ju lite festligt ut i alla fall) Men det slutade inte där, blev drinkar efter drinkar, den ena starkare än den andra. Slutade med att jag gick upp för en stund sedan 16.40 typ, inte kommer ihåg särskilt mycket från igår, var jag ute? hade jag kul? En stämpel på höger hand har ja, var nog ute ändå och kameran och de andra tillhörigheterna fick jag med mig hem, skönt!
Kommer ihåg när jag åkt fel, antagligen somnat på vagnen och ringer en taxi ute vid Opaltorget, som kör hem mig. Ändra fram till dörren. Behövdes kan jag säga.

Blir lite av ett detektivarbete nu, ska gå igenom telefonlistan, alla som jag ringt under kvällen och även ringa Patrik och ser hur det gått med honom.  Ah, hade lyckats ta 102 bilder också. De flesta utan någon som helst logik. Men gör ju att man kan pussla ihop kvällen någorlunda.

Don´t try this at home kids!


Det var så allt började..


Svanis, kvällens värd, temat var alltså 80-tal


Snyggt!


Bunkern, vi hade ju förfesten vid gamlestaden, så nära och bra.


På Bunkern tar man med sig sin egen alkohol minsann!


Patrik till höger, underbart att han var med! :D

Tequila

Hade en gôrkul kväll igår. Mats kom hit, började med att vi lyssnade på en massa musik och tog lite Tequila. Sedan träffade vi Malin, Emma o co och åt en massa god mat på L'assasino. Efter det åkte vi till Tranquilo, där jag aldrig varit, och skakade våra lurviga. Där har de också sjukt goda drinkar, tog en med passionsfrukt och lime, made in heaven.

I dag är det strålande väder, man blir så glad! Ska iväg och träna, sedan stråla samma med lite folk och ha det mysigt i kväll.


Mats in action. Fick dricka tequilan ur äggkoppar då jag saknar shot-glas, hehe.

Ja ja

Oh my!

En från evolutionsbiologin hade lagt upp detta meddelande till oss andra på vår interna plattform igår:

"Hej Alla
Jag ville bara kolla att Ni inte har missat dagens jubilar, Charles Darwin. Han skulle ju ha blivit 200 år idag om han fortfarande varit i livet. Nu är han förvisso inte det, men har är väl värd att fira ändå. Grattis!
/Mona;^)"

Ja, vad ska man säga.. skratta eller gråta?


Städmani

Gissa vem som var uppe klockan 6.30 imorse för att påbörja ett spinningpass vid åtta? Inte jag i alla fall.. hö hö.
Eller jo, det var jag faktist. En himla bra start på dagen, känner sig så lugn och harmonisk när man fått träningen avklarad så tidigt (someone please shoot me!)

Snart kommer Mats hit, när jag tvättat klart. Sedan beger vi oss till L´Sassino och möter upp lite andra sköna filurer.

Hatar att vara hemma på förmiddagen (har tvättid, så måste) för när solen lyser in ser man allt damm och smutsfläckar över allt, blir galen! Ändå var det inte länge sedan jag städade. Blir till att köpa ännu en miljöfarlig flaska klorin och ladda upp, så man har, ångestdämpare om något, blir ju rent bara man tittar på flaskan liksom.




Jehova

Nu är jag ledig i hela fyra långa dagar. Ska bli skönt. Börjar min ledighetsperiod med spinning klockan åtta i morgon bitti. Well, får ju förena nytta med nöje, ska tvätta efter det. Lär väl även ha små plugg-avbrott, men annars tänker jag mest slappa och umgås med folk jag försummat.

Innan jobbet i dag var jag nere och handlade och på vägen hem fick jag den här broschyren av ett ungt Jehovas vittne:


Älskar deras präktiga bilder av lycklig kärnfamilj, men vad fan gör aran mitt i alltihopa?

Var det en dröm?

Drömde så konstigt i natt. Drömde att jag hade en stor vas i köket, där jag hade en växt av något slag. Och nere vid växtens rötter, så såg jag att det rörde sig. När jag kollade närmare, såg jag att det var en stor kackerlacka som kröp omkring där nere på botten. (vilket i sig är konstigt, för tror inte det finns några vattenlevande kackerlackor) Den började sedan att ta sig upp mot ytan, så jag tog fram en slev för att slå ihjäl den, men då sprang den in i en springa i väggen. När jag sedan vaknade tänkte jag att det inte var så farligt ändå, för kackerlackor biter ju inte människor och då, kom jag att tänka på att en kompis till mig haft loppar hos sig en gång. Det är så jäkla äckligt, för de ligger och sover under dagen, väntar tills det blir mörkt och tyst, då kommer de fram och ska suga blod, när vi ligger och sover värnlöst. Riktigt äckligt och beräknande på något sätt. Hade lite svårt att somna om efter det.

 

I dag har jag haft en bra dag på placeringen. Var med på en cystoskopi, uretärkateter skulle sättas, inget dramtiskt, men var med om en massa strålning och fina bilder på skör slemhinna. Hade även upp en väldigt trevlig man från akuten, som skulle skrivas in. Tog alla kontroller och samtalde även med hans sambo, vår personkemi stämde väldigt bra, skönt när det känns som att man gör skillnad liksom.


Jag vill gå i pension

Åh, har tänkt på det här ett tag nu. När man måste planera ALL sin vakna tid. När man har placering, samtidigt som man måste plugga en massa vid sidan av, städa, tvätta, diska, laga mat, träna, handla, socialisera, listan kan göras bra mycket längre.. Hade det inte varit skönt att vara pensionär? Att redan klarat av hela den biten? Ha sitt på det torra liksom? (visst, pensioner är konjunkturkänsliga och kanske inte alltid något att hurra över och yada yada) men generellt sett. Gud vad skönt att kunna spendera sin tid som man själv behagar. Välja att inte lämna sängen en hel dag om man skulle vilja det (bortsett från trycksår och venösa tromboser dårå) Tänker på det när jag ser mannen som är ute och stavgångar när jag går ner till hållplatsen 6.20 på morgnarna. VARFÖR i Jesus namn är han ute och går så tidigt, i den värsta snålblåsten, när han ju har HELA dagen på sig? Han är ju pensinär! Vissa vet inte vad dom har, til it´s gone liksom, hehe..




Time is organ..

Haft en bra dag på avdelningen i dag. Varit med på inskrivningar och även haft urosepsis-föreläsning. Tydligen haft ett dödsfall för något år sedan på avdelningen så socialstyrelsen har yrkat på mer kunskap bland personalen. Gav inte så mycket, redan haft mycket föreläsningar i skolan angående olika typer av chock, same, same, but different typ.

Träffade Johanna, Pernilla och Åsas mamma, på spårvagnen hem. Skulle tydligen jobba på Svalebo i kväll.

Trots att jag är supertrött och bara vill ligga på soffan ett tag, så ska jag faktist snart bege mig till gymet och köra ett spinningpass. Det är grejer det! Har träningsvärk i hela sätesregionen, men den ska jag cykla bort.

Spin ya later!

These early mornings

Nu har man Spotify installerat :D

Ska jag plugga innan jag går och lägger mig, upp kvart över fem i morgon..oh Lord!

Lush

Har hittat ett nytt favvodeo! Lush deodorant powder. Kör ju bara på aluminiumfria deodoranter och detta är nog det bästa jag provat. Tog på lite igår efter jag duschat och efter en lååång och relativt svettig natt, så luktar jag fortfarande fräscht.

Vaknade förresten nyss, alltå vid tretiden, så inte blivit så mycket pluggande gjort ännu. Men ska ju iväg och träna så det får bli efter det. Ett kapitel genetik i evolutionsbiologiboken närmare bestämt.



Marras

Har varit på en underbar fest hemma hos Marras i Kallebäck. Kändes som att 'alla var där' liksom. I alla fall på bögsidan av kompiskretsen. Var ju en kombinerad inflyttning- och födelsedagsfest. Det bjöds på veganmat, veganglass och en massa andra godsaker. Såg även på Melodifestivalen, men tyckte det sög ganska rejält, eller så var jag bara allmänt ointresserad. Fick även en inbjudan till Spotify av Marras, wee...:D

En rolig överraskning var att Emma, en gammal kursare var där också. Var ju över ett år sedan, vi sågs senast.

Tog det ganska lugnt med drickat, ska vara duktig och plugga samt träna i dag.




Emma! Som ju faktist är lik min andra Emma. (Se föregående inlägg)


Jens, Klas och Patrik.


Mats och Robert fann varandra igen.


Per stannade kvar lika länge som jag, Klas och Patrik, dvs sist. Var dock inte så pratglad mot slutet, hehe.


Bollywood

Hade sista praktikdagen för veckan igår. Var skönt. Dock inte en heldag, eftersom jag var i skolan på förmiddagen och hade föreläsning.
Malin hörde av sig och ville ses, vilket var superkul, då det säkert var flera månader sedan vi sågs. Blev Bollywood-After work på Världskulturmuséet, sådär mat, men trevlig stämning och snygg inredning. Sedan tittade Amanda, Emma och deras mor förbi. Som jag inte heller hade sett på evigheter. Blev hemgång till Emma och Tommi sedan, där vi frossade i en massa godis, framför allt japanskt godis :P (Tommi är ju uppvuxen i japan) och eftersom de bor på samma gata som jag, så gjorde det inte så mycket att klockan blev tidigt.

Idag blir det städ, tvätt och melodifestivalen. I den ordningen.


Malin in da house


Emma visar upp läckerbitarna


Ett litet urval av vad vi frossade i..


Tragic

Sitter och käkar omelett framför datorn. Varit och tränat, kan fortfarande inte för mitt liv förstå hur det jag går på, kan kallas för baspass! Hur ser då medel- och intensivspinningen ut? Står de på händerna och cyklar?
Jaja.. på vägen hem så var vagnen tvungen att stanna en hållplats tidigare, då det låg en full, kraftigt obes man ute på spåren. Hade slagit i pannan och hade en rullator vid sin sida. Tragisk syn. Men det värsta var att alla bara verkade bry sig om att de kom för sent, eller så gick de bara förbi och log (!) sjukt! Tycker det är konstigt att det alltid (har varit med om det flera gånger) bara är en-två personer ur en klunga om kanske tjugo-trettio människor som reagerar när någon faller ihop eller är väldigt intoxikerad.
Polis och ambulans var i alla fall snabbt på plats, vilket kändes skönt. Tydligen var det en 'stammis', som brukade 'ramla' ner just där (suicid?).

Har pratat med Robert en lång stund också, ska tydligen hälsa på oss här i götet nu till helgen. Får se om det blir något galej på lördag. Är ju trots allt melodifestivalen och man måste ju leva sig in i sitt epitet som bög..



Getting clearer

Idag har det gått mycket bättre på avdelningen, känner mig tryggare och mer bekväm. Tar lite mer plats på ronder och så vidare, ta för mig lite av allt helt enkelt. Men har nada fritid. Jobbar imorgon med + föreläsning om onkologisk smärtlindring. Ledig lör-sön, men måste tvätta på lördag och på söndag blir det plugg och träning...

Nu ska jag strax iväg och träna, gym + spinning, lovely combo.


Oh

Usch, att jobba kväll (sluta 21.30) och sedan jobba dag (börja 6.45) är inte nådigt alltså!


Cacao

Varit och tränat imorse, guldstjärna till mig! Dock drabbats av lite apati. Ingen som har en tesked livsglädje att bjuda på? Inte lyckats ta ett enda venprov under min praktik, satt sig lite på självförtroendet. Dock gjort andra bra grejer, men det överskuggar liksom inte det. Känns som att alla kraven liksom staplas på ens axlar, har ju liksom en massa studieuppgifter att göra samtidigt, samt grupparbete, plus en del annat läsa och reflektera över. Vill ju inte bara göra saker för att få dom gjorda, utan för att förstå dom. Stor skillnad. Ska dock vara med på en del operationer, vilket ska bli kul. Samt ner på mottagningen och assistera vid diverse uroskopier. Bästa med placeringen än så länge: Cacao crema i kaffeautomaten! (typ lyxig variant av varm choklad)

Funderar allvarligt på att använda upp min klorinflaska i köket. Har negligerat köket alldeles för länge vid mina städrundor på sistonde, ser disgusting ut alltså. Ta på mina latexhandskar och köra järnet med klorin och stålull, sådant som gör en husmor varm i hjärtat.


U to the R to the..

Ah, *drar en lättad suck*, trodde att min placering på Urologen skulle komma att bli trist, men det verkar vara en väldigt trevlig avdelning måste jag säga. Sköna, unga, pigga människor liksom (personalen). Plus att min handledare är både duktig och schysst. Är ju inte helt fel, när man ändå ska vara här i sex veckor. Jobbar kväll nu, i tre dagar. Det är dock lite mindre kul.





Torture

Kinesisk vattentortyr i alla ära, men inget, inget, kommer i närheten av spinning! Fy sjutton vad jobbigt säger jag bara. Då var jag ändå bara på ett baspass. Drygt en timme konstant cyklandes med olika motstånd.  Om jag gillade det?
Klart som f-n :P




Yesterday

Mamma ringde nyss och ställde in vår lilla middagsträff hemma hos henne, var tydligen sjuk. Tråkigt. Jag som hade sett fram emot god mat och en ny mobil.

Känner mig annars ganska pigg med tanke på att jag kom hem lite innan fyra imorse och inte var helt nykter.

Var hemma hos Mattias, åt en massa smörgåstårta och drack bål samt öl. Sedan fanns det en tjeckisk kvinna med på festen som gick runt och bjöd alla på rom-shots hela tiden, farliga grejer, tjeckisk rom liksom.
De andra skulle ut på Gretas sen, men själv tänkte jag banga. Blev dock snabbt övertalad och bjuden, då var det svårt att säga nej. Var faktist ganska kul på Gretas, blir ju lite vad man gör det till. Var även dragshow, eller show och show. En dragqueen som mimar till musik samtidigt som hon gör lite lustiga grimaser liksom, som det brukar vara.. ganska blasé. Men i det här fallet var det ganska roligt. Kan ha berott på mitt sunshine-humör också.

Ska väl plugga och träna idag är tanken, får se hur det går med det..


En del av massan, många ur Mattias släkt var där.


Alena (den tjeckiska rom-kvinnan), Mattias (utan peruk) och Alenas fästman.


Michael, som också dragade, hade 25cm klackar!


Del i dragshowen, där hon spelar Brittan.


Robert dansar på bordet, spiknykter, hö hö..

RSS 2.0