Vi kommer att dö samtidigt

Åh, jag kommer dö av hypertoni/diabetes/ateroskleros! Har återigen dissat träningen, till fördel för allmän rekreation. Visserligen ganska socialt fruktsam sådan; Kelly´s och deras fettdrypande pizza med tillhörande sockerhaltig dryck och trevligt sällskap.

Ikea

Var på Ikea idag med Hillevi och Patrik. Slutade med ganska mycket shopping, bland annat en glassmaskin och en massa mat från Willy´s; där fem kilogram bönor utmärkte sig!



Tacky!! Grodor på stavar, wtf??


Köpte en glassmaskin. Ska jag göra en massa glass och sorbet till sommaren.

CP

 Monika Törnqvist på Mema/GAB  berättar för DN vilka hon tror kommer att köpa bestick formgivna av prins Carl Philip:


"Främsta målgruppen är kvinnor som passerat 40.
- Då är småba
rnsåren över och kvinnor har tid att anordna trevliga middagar med vackra dukningar. Men jag tror också att unga designintresserade och homosexuella män faller för det här sparsmakade och stilrena uttrycket. "

Ännu ett citat, där folk tror att de är open-minded genom att bekräfta någon slags rådande fördom och vända det till något positivt(?) fast det egentligen bara speglar hur trångsynta de egentligen är.


Betor

Äntligen klart. Tog sitt lilla tag att skala och finhacka alla ingredienser. Men nu har jag soppa i en månad fram över..



Plenty


Färdig! Serverad med crème fraiche där jag hade i lite pepparrot.

Lessons learned:
Rotselleri luktar helt ljuvligt gott!
Det är ett rent helvete att skala rödbetor.

Borsjtj

Gissa vem som får tillbaka 11 000 från skatten? :D Trodde inte jag skulle få något tillbaka, mer att jag skulle ligga på plus minus noll, som jag gjorde sist. Än mindre trodde jag på ett femsiffrigt belopp..

Nu är mitt vin klart också. Lovely. Ekologiskt och mycket miljömedveten handling det här med att göra sitt eget vin :D Vinsatserna tillverkas ju i sverige.

Snart ska jag tvätta, sedan ska jag göra Borsjtj. Aldrig gjort det förut, men har ju typ alla ingredienser hemma så varför inte liksom. Gillar ju rödbetor också.



Bara mat

Ja, jag borde skaffa en bilddagbok. Ibland orkar man inte skriva så mycket, utan bilderna får säga sitt liksom.
Gick på stan med Malin igår, var och handlade fin-fina oljor på Solrosen, sedan gick vi hem till henne och lagade mat. Efter det, framåt kvällen, skulle jag hem till Tommi & Emma och scanna in betyg samt en massa arbetsgivarintyg, då blev jag även bjuden på mat där. Slutade med att jag kom hem först vid halv elva igår kväll och skulle upp 5:15, är alltså inte sprudlande pigg just nu..jobb hela dagen..



Pastasås, secret ingredient; bikarbonat! Tydligen vanligt i italien för att ta bort det sura när man gör tomaträtter.


Äkta italiensk espresso efter maten




American pancakes, självklart med maple syrup


Grekis soppa!

Waffers

Drömde precis att Marit Bergman varit på Mtv och spelade "Hey there Delilah" på Guitar hero, att hon hade blivit hypad och uppträtt i en massa olika sammanhang liksom..

Nu ska jag hämta upp Malin så ska vi ut i det fina vädret och handla jättenattljusolja för min torra hy :D


Jag stod vid våffeljärnet och langade våfflor större delen av kvällen





Gravida Amanda, Eva-Lena från klassen hakade också på..


Hehe, sexiga Malin mot slutet av kvällen.. Idomin salva all over!

Våffeldagen

Idag är det våffeldagen, ska bli underbart gott. Älskar våfflor. Hem till Emma och Tommi sedan och lägga på mig några kilogram.
   Det sköna vädret verkar hålla i sig och sommaren känns inte så långt borta. Spf 50 ligger på, från morgon till kväll och de
   stora glajjerna också. Hade bara skola till elva idag, efter det så var vi och lyssnade på vad Läkare utan gränser hade att      säga - hade nämligen en internationell dag, där det anordnades föreläsningar och där kårerna informerade om 
    utlandspraktik. Var väl inget som lockade just nu i alla fall. Men man vet aldrig i framtiden..


Öh

Åh, är så fucking jävla trött på min lilla lägenhet! Kom hem idag och skulle diska en massa, samt laga mat och allting bara var så himla jobbigt. Så trångt och litet liksom. Blir värsta tetris-logiken när man ska vara i mitt kök och hantera mat som kräver mer än en kastrull. Funderar på att ringa familjebostäder och höra vad de tror om mina chanser..
   Men vinet puttrar på i badrummet och gör mig glad inuti, hihi.. ska göra soppa nästa vecka och då ska jag använda mitt nygjorda vin, aldrig använt det i matlagning förut.

Sitter annars och försöker göra begreppsanalyser med hjälp av olika artiklar, går sådär.. nada motivation, men snart är tvätten klar, får man ett litet break ner till tvättstugan i alla fall. Man måste verkligen fånga guldkornen i vardagen..

Vinet är satt

Har gruppat idag, fick fram två nya artiklar och imorgon ska vi börja skriva. Tänkte skriva ihop något redan nu, men blir alldeles för sent och jag måste verkligen prioritera min sömn.

Den stundande våren för med sig en inte allt för trevlig men dock fuktig gåva; SVETT! Hamnar i klimakteriet så fort vi går mot ljusare (läs varmare) tider. Förbrukar deoderant som alltid förr. Än så länge fungerar Lush-talken, men vill ha en lite mer avancerad deo nu, dock utan aluminiumklorid, verkar dock riktigt svårt att hitta. Anyone?

Fick även VG på min evo.bio.-tenta! Hade hoppats på det, hade maxat alla frågor utom en. Dock ligger jag efter rejält nu, har inte öppnat boken sedan tentan..

Har även skördat mina druvor och börjat jäsa mitt vin. Foot stomping included. Lika bra att göra rejält med vin nu när sommaren nalkas. Det blir ju gott också - fast helt klart endast en positiv bieffekt i det här sammanhanget! :D





Tur

Var på Tur-mässan idag. Mest för att besöka Malin och Emma som jobba där, samt gå runt och hitta ätbara treats.

Nu måste jag verkligen ta tag i pluggandet. Alltid sista sekunden..*suck*


Malin promotar italien.


Alltså.. det är en person som jobbar med det. Att gå runt med den dräkten på sig..


Glasblås, alltid lika fascinerande.

Twist and shout

Blev lite fest även igår. Hemma hos Fredde. Började först nere i hans lokal, med bastu och pingis. Kändes väldigt straight av någon anledning. Därför var det skönt att vi var en massa queens =)
Kom några sköna östersundstöser och förgyllde festen också. Andreas är ju tydligen därifrån.

Idag är det Tur-mässan, lutfisk och en massa plugg som gäller!



Andreas och fredde, förföriska blickar innan saunaland


Pingisrummet


Kvällen avslutades med twister hemma hos fredde.

Turn em´

Jag stör mig på folk som har bilder, typ i fotoalbum som ligger snett. Alltså, är folk dumma i huvudet eller? Hur svårt är det att vända de rätt? Bara för att demonstrera hur extremt störande det är:



Vi var hemma hos Annika igår (som var med på en bild men som hon ville jag skulle radera och jag glömde ta en ny) och hade spelkväll. Kristen glädje förutom alkoholen då.

These bloody mornings

Efter handledningen igår, åkte jag in till stan och träffade Mats. Köpte nya solglasögon, hittade skitsnygga, stora, svarta på Topshop. Där jag hittade förra årets brillor också, de är ett säkert kort.

Sedan åkte vi hem till mig och kollade på film; Milk. Nästan så man blev lite tårögd. Civilrättsliga ärenden engagerar och man såg så många likheter till the black movement. Film som engagerar, helt klart.

Nu ska jag strax iväg på min andra gå-bredvid-dag. Sedan blir det spelkväll ute på hisingen.



Vårtecken hemmavid.


Gjorde havreotto; mathavre, vitlök, ädelost och spenat. Hade gravad lax och baby leaf-sallad till.


Nya påsar i soprummet. Riktigt välfyllda. Notera de kulörta vårfärgerna :D


I en av påsarna låg ett par splitter nya jeans; till Zlatan (hans barn, barnstorlek nämligen)


Brevet som låg i jeans-påsen

Children of the corn

Mohahaha, precis som jag misstänkte sedan boken tillkännagavs; nu gästar Ann -"Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva" Heberlein, Malou von Sivers i sitt "Efter tio" på TV4. Det är jag och Peg Bundy liksom, förmiddags-TV är i en klass för sig.

Marcus Birro gästar förövrigt också och yrar om sitt nyfödda barn. Jesus, varför blir kändisfolk så himla irriterande när de fått barn? Precis som Linda Skugge också blev.. hon var ju bra innan och nu skriver hon bara om spyor och byta-blöjor-drama. Mia Skäringer däremot, hon verkar ta det hela med ro, fastän hon har en hel busslast med barn.



Benedictus XVI

Har ju jobbat idag dårå.. gått bredvid på psyk. Ett helt ok jobb, arbetsmässigt och kollegialt. Väldigt trevlig och lättsam personal. Kanske lite väl liite att göra (har ju bara erfarenhet av medicinavdelningar innan) men ett ok extrajobb. Får dock se hur jag gör med sommarjobb. Ska nog söka en del annat och se om det finns något annat som verkar mer intressant.

Så läste jag även att påven hade besökt Kamerun och Angola (världens mest aidsdrabbade region) och sagt att kondomer inte hjälper mot sprideningen av HIV, utan att världen behövde ett "ett andligt och mänskligt uppvaknande" istället. Ja ja, väntar bara tills han skrivs in på min avdelning..

Prosit

Idag gäller det, har hittat en hel del intressanta artiklar till arbetet nu, försöka komma igång på allvar så vi blir klara tidigt med det. Så man kan unna sig lite ledighet senare under terminen.
Även idag jag ska börja då bredvid, hehe, tjatigt värre..hoppas verkligen det är en schysst avdelning och att man får schyssta kollegor.

Imorgon får jag i alla fall vara lite ledig. Har bara handledning på dagen, då får det bli shopping på förmiddagen, måste ha nya brillor nu, är ju strålande väder idag igen.. och på fredag är det vårdagjämning. Men, mina ögon har börjat klia lite..yes, pollensäsongen står för dörren, tur att man har typ 25 olika antihistaminer att välja på :D

^-^

Stått och friterat Zucchini, lovet it! Håller även på och tvättar..lovet it också, nästan, och nu är det dags att söka artiklar till grupparbetet, suck..måste ta med mig två matlådor imorgon, en till efter grupparbetet/innan jobbet och en när jag jobbar. I-landsproblem!



Zucchini eller Courgette om ni så vill.




En liten kanin som sprang förbi uteplatsen alldeles nyss..

Oil

Har precis haft föreläsningar i skolan, om obesitas. Fick lite av ett wake-up-call när föreläsaren (näringsfysiologen) Ingrid Larsson bashade Annika Dahlqvist totalt. Fick alla min frågor besvarade (på rasten) och Ingrid kan verkligen sin grej. Ska numera dissa smör och äta mer vegetabiliskt fett.

Ska träffa min grupp imorgon också, klockan nio, innan jag börjar gå bredvid på psyk. 13:45.

Ska få tummen ur och köpa fina brillor också, har ju varit underbart väder idag. Ska se om jag hittar några på Topshop, hade ju skitsnygga förra året.


Economy

Fy f-n vad trött jag är. Var uppe för sent igår. Var sista dagen att söka sommarkurs, så satt uppe och angstade mellan olika alternativ. Fick bli ekonomistyrning 7.5hp, på distans. Hade egentligen velat söka arbetsrätt, men den som hade funkat någorlunda var en 15hp kurs, där man ändå hade fått träffas i Lund eller Stockholm för att examineras, plus att den var under HELA sommaren och det kändes lite väl mastigt. Så det här blir nog bra.

Teori

Kommit hem från skolan. Första dagen efter den somatiska placeringen! Och fick reda på att nästa praktikperiod kommer spänna över tolv veckor, istället för tidigare nio. Så blev bara glad. Ju mer praktik desto bättre.

Har ganska mycket att göra nu dock. Plugga, ner och handla hydrokortison på apoteket, laga mat (funderar på linssoppa med potatis), träna och sedan söka sommarkurs. Funderar på medicinsk genetik, men får se. Sista ansökningsdagen idag i alla fall. Har även bestämt mig för att söka till en extrakurs nästa termin, hälso- och sjukvårdsadministration. 30hp, över två terminer, dock kvällskurs, så måste vara med på föreläsningar, får se hur det funkar med praktiken.

Fortsätter att söka större lägenhet, men familjebostäder verkar tycka att jag inte är intressant nog, som bara bott här i snart tre år, då jag aldrig får komma iväg på någon visning. Har just  nu sökt två tvåor i Majorna och en i Gårda.. hade inte varit helt fel att flytta lagom till sommaren.

Är ledig mycket den här veckan, förutom handledningen på torsdag, så är jag ledig ons-fre. Kan dock hända att jag klämmer in lite jobb på psyket då. Ska ju börja gå bredvid på onsdag.

Fått lite vårkänslor nu när det varit så fint väder ute. Speciellt igår, med flera plusgrader och strålande sol. Det börjar arta sig minsann.

Husman del 2

Var på födelsedags/melodifestivalsfest igår, hos Patrik. Han fyllde 22år. Var riktigt roligt. Framför allt att Malena Ernman vann. Att hon inte alls gick särskilt bra hos juryn, men låg bäst till hos svenska folket. Kan man äntligen känna sig stolt över ett bidrag!

Vi gick ut sen, där jag träffade en gammal arbetskamrat, Marika, vilket var väldigt oväntat och kul. Hon gick tyvärr ganska tidigt, men vi hann med att dansa till La Voix innan :D Fick även höra av två tjejer igår att jag ser ut som Andreas Carlsson, från Idol-juryn, vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller så.. han är ju trots allt säkert 10 år äldre än mig, men men, så har man ju fått höra förut att man ser ut som 30-ish.

Sedan gick jag och Ted på efterfest i Majorna. Var såå trött, så somnade bara i deras fåtölj med linserna på och när vi skulle åka hem igen så var jag helt död och ögonen hade typ svullnat igen (pga det med linserna). Men kom hem vid 7-tiden imorse.

Har inte alls någon större lust att gå tillbaka till skolan imorgon. Efter en skön praktikperiod liksom. Men jag kommer ju i alla fall att börja jobba extra på psyk nu, så då har man ju något att se fram emot.


Den obligatoriska matbilden. Makrill med spenatstuvning och potatismos. Som sagt, jag och husmanskost :D Notera potatismosets fluffighet. Så blir det när man använder el-visp. Så det var inte för inte, jag köpte en för några veckor sedan.


Marika till vänster. Riktigt skön kvinna. Som försökte övertala mig tillbaka till Liseberg.


Ted


Födelsedagsbarnet till vänster!

Paramore

Sista dagen på praktiken idag! Skönt som sagt, men samtidigt lite tråkigt att gå tillbaka till skolbänken. Även fast det inte är så lång tid kvar till sommaren.  Efter jobbet så bjöd Patrik med mig på after work. Var inte jättepepp, hade ju siktat in mig på en lugn hemmakväll, men så blev inte fallet. Åkte in till Majorna och träffade Patrik, Klas, Anders och Mia. Var kul. Åt mig mätt och drack mig om möjligt ännu mättare. Men får spara på krutet till imorgon, då jag ju ska fira Malena Ernmans vinst ordentligt :D

Nu ropar sängen åt mig, som aldrig förr..

Pratar om väder

Har varit nere på operation hela dagen idag. Riktigt kul. Märker att det är på operation alla snygga killar finns. Förutom den riktigt snygga anestesiläkaren sist, så fanns det en superhet anestesisjuksköterska idag. Man smäller av. Är ju inte helt fel med killar som jobbar inom vården heller, då har man något gemensamt plus att det (förhoppningsvis) borgar för att de är fina på insidan också. Den första operationen var ganska cool, perkutan stenextraktion, hon hade en riktigt stor korallsten, typ 8cm lång i höger njure. Som hon inte hade ont av, utan som hade hittats av en slump på röntgen.

Så har det snöat en massa också, var så fint imorse när man gick till jobbet, klar himmel och några plusgrader. Så blir det värsta snöovädret av alltihop. Inte alls kul. Vill ha vår!

Gjorde även min egen sparrissoppa, oh my. Den blev delish! En massa vit sparris och grädde..Klarar man sig bra på.

Sista dagen på praktiken imorgon, har köpt en massa godsaker att ha med mig. Sedan väntar en kul helg och efter det, en MASSA skola. Jaja.. that´s life.

Nails

Hehe, var nere på mottagningen idag. Hade en underbar patient, som hade väldigt långa tumnaglar. När jag gav henne komplimanger för detta svarade hon att hon medvetet låtit de växa, så hon lätt skulle kunna plocka upp alla sina tabletter samt riva loss påsen till sin urostomi.Tyckte det var en riktigt cool förklaring och så läser jag evolutionsbiologi; adaptation liksom!

Petra är raw

Måste säga att Petra Mede växer i mina ögon. Typ sveriges Lisa Lampanelli.



Andas ut

Min lediga dag! Innan fyra dagars praktik börjar igen, dock de sista för den här terminen. Skönt på ett sätt, tråkigt på ett annat. Var väldigt stressigt igår, fram mot slutet och jag skulle sätta en PVK på en väldigt svårstucken patient, blev smått kaotiskt. Drar ju ner självförtroendet lite, men vet att jag är bra på sådant annars, så det var ändå icke med sargad själkänsla jag lämnade Sahlgrenska igår.

Har varit och handlat imorse; glass och gula bönor typ.. tre liter Carte d´or -glass. Extrapris såklart.. hehe, ska göra ärtsoppa imorgon av de gula bönorna förstår ni! I like husmanskost! Ska ha i en massa färsk timjan.

Nu hänger tvätten på tork och sedan väntar en väldigt slapp dag. Lite plugg kanske, eventuellt ner på stan och kolla in solbrillor. Solen börjar ju titta fram mer och mer nu..vill inte få rynkor i onödan, kanske lika bra att börja med min sunkiller SPF 50 direkt.. har ju två flaskor jag köpte från USA förra året. I´m gonna stay young and pale all summer long.

Tjing!

Drapetomi

The 48-year-old man turned down a job because he feared that a co-worker would be gay. He was upset that gay culture was becoming mainstream and blamed most of his personal, professional and emotional problems on the gay and lesbian movement.

These fixations preoccupied him every day. Articles in magazines about gays made him agitated. He confessed that his fears had left him socially isolated and unemployed for years: A recovering alcoholic, the man even avoided 12-step meetings out of fear he might encounter a gay person. He had a fixed delusion about the world,” said Sondra E. Solomon, a psychologist at the University of Vermont who treated the man for two years. “He felt under attack, he felt threatened.”

Mental health practitioners say they regularly confront extreme forms of racism, homophobia and other prejudice in the course of therapy, and that some patients are disabled by these beliefs. As doctors increasingly weigh the effects of race and culture on mental illness, some are asking whether pathological bias ought to be an official psychiatric diagnosis.

Advocates have circulated draft guidelines and have begun to conduct systematic studies. While the proposal is gaining traction, it is still in the early stages of being considered by the professionals who decide on new diagnoses.


Big bang

Om det var The Sarah Silverman program som gällde igår, var det The Big bang theory som gällde ikväll. Avslutades precis. Bra komediserier alltså.. eller om det bara är jag som blivit väldigt lättroad på sistonde.

Har haft en ganska speciell dag på avdelningen idag. Hade en patient som var konstant bevakad av två väktare. Kom från rättspsyk. Skulle även följa med honom ner  under hans operation, vilket var kul. Men blev lite tumultartat, då han skulle sövas.. Fick ge honom en massa Midazolam under EDAkateter-sättningen och även anestetika, som man ju inte ger vid EDA  då man vill ha patientes ev. smärtreaktion om man kommer för djupt in. Men men.. kan inte alltid följa regelboken. Han var väldigt spastisk från och till..
Nu vet man vad som väntar när man ska jobba extra på psyk. i alla fall. Kanske lika bra att förbereda sig på det värsta.




Idle day

Kollar på The Sarah Silverman program på Svt1 just nu, åh, älskar henne!!

Får inget gjort på mina lediga dagar känns det som, har nada självdisciplin. Skulle pluggat en hel massa idag, har inte blivit av ännu och ska strax lägga mig eftersom jag måste upp 5.15 imorgon och praktisera.

Haft mamma på besök, hon kom förbi vid lunch med landgångar, ljuvligt, inte haft tid att äta då jag städat dess för innan. Var med henne lite på stan där hon shoppade nya stövlar. Var riktigt snygga. Blev inget shoppande för min del, om man inte räknar med att jag åkte och handlade efteråt, bland annat Nashipäron. De var riktigt speciella, som en blandning mellan äpple och päron. När mamma var här passade jag på att visa henne Marinas verk som jag hade spanat in någon timma innan. Var en STOR påse den här gången, första gången jag sett det. Här börjar det hända saker alltså..

Lagade en massa mat och sedan kom Mats på besök. Han bjöd på pizza. Kollade på film efter det, två stycken skräckisar hann vi med; Stuck och The Ruins. Båda var helt ok, men Stuck var lite mer åt det komiska hållet.


Behöver man något mer än landgångar? Täcker ju in hela näringsbehovet..


Bigger is better


Vad hittade vi då i denna stora påse..?


Lättskrämde/äcklade Mats. Ett sant nöje att kolla skräckfilm med! ;D






Gayinlägg

Efter att ha haft den i Ipoden nu, ett par dagar, har jag fullkomligt börjat älska mezzosopranen Malena Ernmans melodifestivalbidrag; La Voix.. Underbart! Är väl ingen hemlighet att jag älskar opera. Dock brukar jag bli lite smått allergisk när jag hör den oftast ganska fasansfulla pop-operan. Men i det här fallet funkar det. Mest för att det är Malena, en riktig operasångerska, och en underbar personlighet. Dock störde jag mig på hennes falsksång under andra versen (pop-biten). Den mellan 1.46-1.50, lyssna nedan. Den får hon förbättra om hon ska vinna hela kalaset.

Dock förstår jag inte varför alla tycker att det är ett så nytt bidrag, har ju funnits en massa operasångare som deltagit i festivalen. Loa Falkman, Ingvar Wixell, Katarina Fallholm och för ett par år sedan; Elysion.




Steinbrenner

Eftersom jag inte hade ätit något sedan frukosten med Karro i morse, var jag naturligtvis utsvulten när jag och Pontus äntrade Steinbrenner och Nyberg, och deras tårtbuffé. Först var det thailändsk soppa; Thom kai gai - kyckling, kokosnötsmjölk, citrongräs och en massa annat gott i. Hembakt bröd med ost. Och efter det, en massa goda tårtor. Var helt ljuvligt, aldrig varit på det konditoriet innan, men det får man definitivt göra om!




Snart.. tårta!

Hade sista dagen på praktiken igår för ett litet tag (är ledig i dagarna två), var lite skönt. Var på bokrean sen, men inte vilken som helst, utan den på biomedicinska biblioteket. Oh yes, har ni inte hört det förut, så har ni verkligen missat något. Efter det så åkte jag hem till Erik och Karro. Hade filmkväll, kollade in [Rec] , en spansk zombiefilm. Den var väl ok, men inte så skrämmande. Frossade även i choklad av diverse slag som jag hade köpt med mig från ICA Focus, världens bästa butik typ, har verkligen ALLT.

Blev att jag sov över där och nu är jag hemma med tvätten. Ska på tårtbuffé senare idag, Steinbrenner och Nyberg bjuder in, behöver alltså inte laga någon middag idag heller. Gött.

Ska ägna mina lediga stunder idag åt att pilla bort etiketterna på böckerna, samt att skriva lite på hemtentan. Även göra lite research på god östeuropeisk mat. Blev inspirerad av Karro (polack) samt min nyligen bakta surdegskaka (syrade grejer, är grejen i östeuropa) - Har även bra GI!


Varje bög måste väl ha en bok av Jonas Gardell i alla fall?!


Oreos, Lindt-kulor och Champagnetryffel.


Sleeping beauty


Fick prova Eriks 'supermadrass' inatt. (fraktad ända från tyskland) Den var riktigt skön att sova på.

Hello S

Har haft en slitsam helg, he he. Var på Hello Saferide-spelningen igår med Maria och Patrik. Den var bra, men inte så bra som jag hade förutspått. Men hon spelade Arjeplog så jag får ändå vara nöjd!

Efter konserten mötte jag och Maria upp Oscar och drack öl på Inferno, gick fort. Blev fort ganska full (hade även druckit öl på konserten), blev efterfest hos Maria sedan och jag var mer än måttligt bakis imorse. Fy fan vad jag mådde illa. Ibland blir det som det blir, även om man inte planerar det. Kom nyss hem och ska lägga mig tidigt idag, jobb imorgon bitt såklart!

Får ut hemtentan till evolutionsbiologin imorgon, så nu går jag under jorden ett tag..


Annika


Annika Norlin


Maria & Oscar

RSS 2.0