Straight from SS

Bloggar direkt från jobbet, första gången men nog inte sista. Jobbar natt och verkar gå en väldigt lugn natt till mötes..precis sett Eyes wide shut. Soft porn med thriller-handling. Nice, men lite långsam, så är det Kubrick också.
I går (tekniskt sett i förrgår, då klockan är efter midnatt) så var jag hos Pontus hela kvällen. Åt ägg & sill, samt glass till efterrätt. Kollade på tre avsnitt av Glee. Bara ett avsnitt kvar på den här säsongen nu. Bra time:ing, nu är det snart dags för True blood igen ;)

Hade även tenta i kväll, juridik i hälso- och sjukvård. Kändes riktigt jäkla dåligt alltså. Så extremt oinspirerad har jag nog aldrig känt mig under en tentamen. Det är ju inte precis så att jag kommer orka plugga inför en eventuell omtenta i augusti heller. Eller lyckas ha turen att time:a in alla boklån av kurslitteratur till det tillfället.

Ska i alla fall fira en på jobbet i morgon, han fyller 50. Blir på restaurang Canton house, aldrig varit där, men lite finare kinamat siktar jag in mig på, spännande.

Pratade även med chefen i dag. Kom överens om att jag börjar nu på måndag. Ska vara där klockan tio på förmiddagen. Själv kommer hon vara bortrest och eventuellt komma in senare på eftermiddagen. Känns lagom tryggt.

Ja, ja. Har inga förpliktelser längre. Bara jobbet i sommar. Annars tänker jag vara ledig och förlusta mig på alla de sätt. Screw anything else, typ! Är så trött på att alltid ha en massa press på mig och alla dessa måsten. Time to let loose. Men ett G på juridiktentan hade ju bara suttit så fint, så hade jag inte behövt oroa mig i sommar. Please God.

Kommentarer
Postat av: Fifi

Det var faktiskt i Majorna, fast gubben var säkert från Hisingen, en Majornagubbe skulle aldrig säga så!Vi ska väl dricka vin i nån park imorgon?puss

2010-06-04 @ 14:42:24
URL: http://fififantastic.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0