Varvet

Jobbade hela dagen på Göteborgsvarvet igår. Vädret var ju verkligen toppen. Som tur var hade jag SPF 50 all over, långärmat, långbyxor, keps och solglasögon. Vår främsta uppgift var och blev att hjälpa de löpare som drabbats av kraftig dehydrering. Det var ganska mycket att göra, tydligen det värsta året hittills enligt den mer erfarna sjukvårdspersonalen. Svårigheten var det rent logistiska. Att förflytta patienten från där han/hon kollapsade till närmaste sjukvårdstält. Men vad jag vet så förekom inga mer allvarliga fall, men en del behövdes köras in till MAVA för övervakning och uppvätskning.

Efter detta blev det hem för att duscha och ta på sig kläder som inte var indränkta i andras svett eller diverse andra kroppsvätskor. Begav mig till Sofia och Niklas för att socialisera och uppmärksamma Niklas kommande födelsedag. Tog det dock lugnt, drack enbart folköl som jag hade med mig. Har druckit alldeles för mycket den här veckan, enough is enough, is enough.

Ska försöka sitta med uppsatsen i dag. Inga andra planer. Ska träffa mina båda handledare på tisdag och behöver skriva lite mer på resultatdelen.

Har inte riktigt fattat att det typ är sommar nu. Bara en vecka kvar på maj och sedan är det juni, alltså sommar på riktigt. Känns som att jag inte har några andra planer än att jobba och eventuellt plugga extra (inte bestämt mig ännu). Ska försöka resa någonstans i augusti, kanske Tyskland, kanske Storbritannien. Men jag hade behövt ha något roligt att se fram emot.



Det stora sjukvårdstältet på Slottsskogsvallen. Fanns även en del mindre utplacerade längs med banan.


Jag i full mundering. Ser ut en karaktär ur V.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0