Begum och Janne ftw!

Har cyklat i regnet, två gånger dessutom. Cyklade ner till kvällskursen, i ösregn, sedan när jag cyklade hem var det lite lugnare, som tur var. Men det kändes som när man var liten och var ute och lekte i regnet, man blev sådär blöt, ända in på skinnet liksom. Men sen var det så skönt att komma in igen liksom.

Kom hem till Uppdrag granskning, fick se en kort tillbaka blick på Familjebostäder-härvan, där även Kommunstyrelsen samt Kommunfullmäktige felat i Göteborg. Så jäkla klockrent när Helena Nyhus (S) Ordförande i Idrotts- och föreningsnämnden hade tillkallat vakter och sagt att det rådde intervjuförbud i hela byggnaden. Att hon sedan när (vad hon tror) kamera och mikrofon är avstängd säger att hon är vettskrämd för just Janne Josefsson och att "de andra journalisterna går att dribbla bort" så är det ju bara skrattretande. Har tyckt att hon verkat smått cerebralt handikappad innan, men nu har hon verkligen bevisat det, offentligt dessutom. Avgå! - säger jag.

Men till en lite mer positivt nyhet, kom över den här härliga karaktären. Kallar sig själv för Begum Nawazish Ali och dragar, i stil med Babsan eller Dame Edna,  i Pakistans TV och har gjort så i flera år. Folkkär tydligen. En härlig kontrast till ett land som annars varit starkt styrt av fundamentalistska muslimer. Det är i sådana här miljöer/situationer som HBT-rörelsen verkligen visar prov på mod och jag remenissar hela Stonewall-andan liksom, så häääärligt :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0