Snart natt

Har jobbat i natt. Var en riktigt seg natt. Hoppas denna natten går fortare.

Efter att precis ha vaknat och tagit mig en dusch ska jag nu snart cykla ner till Mariaplan och träffa mamma för en fika.

Ska fråga min handledare på torsdag om det är möjligt att göra min c-uppsats till en magisteruppsats i stället. Eftersom jag inte gör en litteratursökning utan på empiriskt material så tycker jag det borde gå, naturligtvis jobbigare, men skulle föra mig framåt fortare!

Känns som att maj kommer bli ganska hektisk för min del. Ska efter de här fyra jobbpassen jag har inbokade inte tacka ja till mer jobb i månaden, i stället ägna min tid åt uppsatsen och kanske någon resa. Borde försöka med Stockholm då jag har en del folk att hälsa på, men det har artat sig så att nästa varje helg i maj så har jag något jag måste göra. Jag ska ju jobba som volontär på Göteborgsvarvet (SSK-student) och en annan helg kommer en kompis ner från just Stockholm så då får jag vara här.. gaahh, dessa I-landsproblem (nej inte Islandsproblem med vulkaner och banker i konkurs, var bara så jävla tvungen).

Nuff said..

Ha en fin dag alla, vädret är ju verkligen strålande. Själv går jag runt som ett inoljat spöke.

Kommentarer
Postat av: fifi

Det blir nog inget Sthlm för min del, babyn kommer ju snart och då får jag se till att vara hemma…Nu har vi begravt Gollum iaf!hoppas du får en bra natt.puss

2010-05-02 @ 22:51:12
URL: http://fififantastic.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0