Tragic

Sitter och käkar omelett framför datorn. Varit och tränat, kan fortfarande inte för mitt liv förstå hur det jag går på, kan kallas för baspass! Hur ser då medel- och intensivspinningen ut? Står de på händerna och cyklar?
Jaja.. på vägen hem så var vagnen tvungen att stanna en hållplats tidigare, då det låg en full, kraftigt obes man ute på spåren. Hade slagit i pannan och hade en rullator vid sin sida. Tragisk syn. Men det värsta var att alla bara verkade bry sig om att de kom för sent, eller så gick de bara förbi och log (!) sjukt! Tycker det är konstigt att det alltid (har varit med om det flera gånger) bara är en-två personer ur en klunga om kanske tjugo-trettio människor som reagerar när någon faller ihop eller är väldigt intoxikerad.
Polis och ambulans var i alla fall snabbt på plats, vilket kändes skönt. Tydligen var det en 'stammis', som brukade 'ramla' ner just där (suicid?).

Har pratat med Robert en lång stund också, ska tydligen hälsa på oss här i götet nu till helgen. Får se om det blir något galej på lördag. Är ju trots allt melodifestivalen och man måste ju leva sig in i sitt epitet som bög..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0